Tanden bleken

Die glimlach staat u meer dan goed.
PrijzenNu boeken

U ONTvangt altijd Persoonlijk advies voor uw behandeling.

Samen CREËREN wij een prachtig eindresultaat.

wij werken met verantwoorde producten.

Veelgestelde vragen

Is tanden bleken veilig?

Wij werken uitsluitend met peroxidevrije tandenbleekgel. Deze tast glazuur en vullingen niet aan en is daarom veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor optimaal resultaat.

Doet het tanden bleken pijn?

Nee, tanden bleken is volledig pijnvrij.

Is het LED-licht schadelijk

Nee, dit is 100% veilig.

Kan ik gevoelige tanden krijgen hierdoor?

Nee, omdat wij geen waterstofperoxide gebruiken, krijgt u geen gevoelige tanden.

Hoelang blijven mijn tanden wit?

Na een tandenbleekbehandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de vier en acht tinten lichter. Daarna verkleurt het gebit langzaam weer. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van uw levensstijl. Drinkt u koffie, thee en rode wijn en rookt u sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren en is een nieuwe behandeling sneller nodig. Een behandeling met een peroxide bleekgel bij de tandarts is duurder, maar omdat peroxide in het glazuur doordringt, zal het resultaat langer aanhouden. Omdat het gehalte peroxide tegenwoordig maximaal 6% mag zijn, is de duurzaamheid verminderd in vergelijking met de 35%-gels die vroeger werden gebruikt. Daarom stappen ook steeds meer tandartsen over op peroxidevrij bleken.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Voor optimaal resultaat kan het nodig zijn om meer dan één behandeling te ondergaan. In de meeste gevallen geven twee tot drie opeenvolgende behandelingen het beste resultaat.

Kunnen kronen gebleekt worden?

Op kronen komt een aanslaglaag. Deze kan met bleken worden verwijderd, maar wordt niet lichter dan de kroon.

Mag ik eten/drinken na een behandeling?

Raadzaam is om in de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen. Witte rijst, wit brood en kwark zijn meestal geen probleem.

Waardoor wordt de kleur van mijn tanden bepaald?

De kleur van uw tanden wordt onder andere bepaald door genetische factoren, consumptie (eet-, drink- en rookgedrag), mondverzorging (hoe vaak u poetst/flost) en de frequentie van uw tandartsbezoek.

Wat zijn de voor- en nadelen van peroxidevrij bleken?

Het voordeel van peroxidevrij bleken is dat het voordelig, pijnloos en veilig is. Daarnaast levert het snel resultaat. Nadelen zijn het eerder optreden van verkleuring dan bij bleken met peroxide. Dit hangt sterk samen met het consumptiepatroon. Eventuele terugloop kan vertraagd worden door een goede tandpasta en een juist voedingspatroon. Voor en na de behandeling krijgt u hierover uitvoerig advies.

Tandenbleek arrangement

Ontspannen en een mooi wit gebit tegelijk.

Start

EUR 20


 • Verzorgende tandvleesgel

 • Openen tandschubben

 • Aanbrengen uv-gel

 • 20 minuten
Nu boeken

Geavanceerd

EUR 40


 • Verzorgende tandvleesgel

 • Openen tandschubben

 • Aanbrengen uv-gel

 • 40 minuten
Nu boeken

VIP

EUR 60


 • Verzorgende tandvleesgel

 • Openen tandschubben

 • Aanbrengen uv-gel

 • 60 minuten
Nu boeken