Tanden bleken

Scroll naar beneden

U ONTvangt altijd Persoonlijk advies voor uw behandeling.

Samen CREËREN wij een prachtig eindresultaat.

wij werken met verantwoorde producten.

Tandenbleek arrangement Ontspannen en een mooi gebit tegelijk. Basic € 35 Intake De opfris behandeling is ideaal als u de...

Tandenbleek arrangement

Ontspannen en een mooi gebit tegelijk.

Basic

35
 • Intake
 • De opfris behandeling is ideaal als u de basisbehandeling al hebt ondergaan en de tanden wilt opfrissen.
 • Je gebit frist weer helemaal op.
 • 1 x 20 minuten

VIP

70
 • Intake
 • Geschikt voor verkleurde tanden.
 • Direct zichtbaar resultaat.
 • De 3 sessies zijn in 1 behandeling.
 • 3 x 20 minuten
Popular

Super

50
 • Intake
 • Geschikt voor tanden met aanslag van koffie, thee, sigaretten, rode wijn.
 • De 2 sessies zijn in 1 behandeling.
 • 2 x 20 minuten

Veel gestelde vagen

Veel gestelde vragen over tanden bleken

Het product is 100% natuurlijk en ontwikkeld door Nederlandse tandartsen en mondhygiënisten. Het is 100% veilig, pijnloos en NIET schadelijk voor het gebit, vullingen, kronen etc. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor optimaal resultaat.

Nee, tanden bleken is volledig pijnvrij.

Nee, dit is 100% veilig.

Nee, omdat wij geen waterstofperoxide gebruiken, krijgt u geen gevoelige tanden.

Na een tandenbleekbehandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de behandeling tussen de vier en acht tinten lichter. Resultaat kan tot anderhalf jaar zichtbaar zijn! Daarna verkleurt het gebit langzaam weer. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van uw levensstijl. Drinkt u koffie, thee en rode wijn en rookt u sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren en is een nieuwe behandeling sneller nodig. Een behandeling met een peroxide bleekgel bij de tandarts is duurder, maar omdat peroxide in het glazuur doordringt, zal het resultaat langer aanhouden. Omdat het gehalte peroxide tegenwoordig maximaal 6% mag zijn, is de duurzaamheid verminderd in vergelijking met de 35%-gels die vroeger werden gebruikt. Daarom stappen ook steeds meer tandartsen over op peroxidevrij bleken.

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en geeft onmiddelijk resultaat.

Op kronen komt een aanslaglaag. Deze kan met bleken worden verwijderd, maar wordt niet lichter dan de kroon.

Raadzaam is om in de eerste 24 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen. Witte rijst, wit brood en kwark zijn meestal geen probleem.

De kleur van uw tanden wordt onder andere bepaald door genetische factoren, consumptie (eet-, drink- en rookgedrag), mondverzorging (hoe vaak u poetst/flost) en de frequentie van uw tandartsbezoek.

Het voordeel van peroxidevrij bleken is dat het voordelig, pijnloos en veilig is. Daarnaast levert het snel resultaat. Nadelen zijn het eerder optreden van verkleuring dan bij bleken met peroxide. Dit hangt sterk samen met het consumptiepatroon. Eventuele terugloop kan vertraagd worden door een goede tandpasta en een juist voedingspatroon. Voor en na de behandeling krijgt u hierover uitvoerig advies.

Schoonheid start binnen de muren van uw schoonheidssalon. Bekijk ons aanbod, kom langs of boek een afspraak.
Reserveren
klanten over La beauté