Zonnestudio

Zo'n mooi gezond kleurtje staat toch iedereen.
PrijzenNu boeken

U ONTVANGt altijd Persoonlijk advies voor uw behandeling.

Samen CREËREN wij een prachtig eindresultaat.

wij werken met verantwoorde producten.

"Samen met Ergoline is onze zonnestudio volgens de modernste eisen ingericht. Onze klanten ervaren de 600 S, 1100 S en 1600 Prestige zonnebanken als super"

Losse zonnebanksessie

Turbobank 1100 S

20 min

EUR 11

Light 600 S

EUR 7,50

20 min

Turbobank 1600 Prestige

20 min

Studenten korting
Op vertoon van een studentenpas

20%

KORTING

EUR 13

Ontspannen én een mooi kleurtje

Stap binnen bij La Beauté en beleef een ware wellness-sensatie. Ervaar een korte zonovergoten vakantie binnen de muren van onze professionele zonnestudio. Het hele jaar door! 's Winters om een gezonde kleur te krijgen of behouden, een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of een opkikker in donkere tijden. Ook 's zomers zijn er goede redenen om onze zonnestudie te bezoeken. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon. Hierdoor is de kans op verbranding kleiner. Of om tóch die bruine kleur op te doen, zonder dat u in de file naar het strand hoeft te staan.

Heerlijk zonnen, het hele jaar door

Naast een mooie bruine kleur heeft zonlicht of een bezoek aan de zonnebank ook een positief effect op uw gezondheid. Het UV-B aandeel van de natuurlijke en ook van de kunstmatige zon is noodzakelijk om voldoende hoeveelheid vitamine D te produceren voor de stofwisseling van uw lichaam. Vooral vitamine D3 is hierin belangrijk omdat dit veel positieve werkingen heeft.
Samen met Ergoline is onze zonnestudio volgens de modernste eisen ingericht. De 600 S en 1100 S zonnebanken zijn door onze klanten als super ervaren. Uiteraard hebben wij ook een bank voor de startende zonner en een voor personen met een gevoelige huid.

Zonnecosmetica

Het is belangrijk dat u de huid goed verzorgt en hydrateert voordat u onder de zonnebank gaat. Wij bieden onder andere het merk Devoted Creations (DC) aan. DC gebruikt een basis van aloë vera. Dit geldt voor de gehele lijn, van het meest voordelige tot het meest exclusieve product. Alle DC producten bevatten anti-aging en firming ingrediënten. Dit helpt u om een prachtige bruine kleur te bereiken en de huid op een hoog niveau te onderhouden.

Zonnebank Strippenkaart

Ontspannen en bijkleuren op hetzelfde moment.

Brons

Betaal

EUR 25

Ontvang

EUR 30

Nu boeken

Goud

Betaal

EUR 100

Ontvang

EUR 150

Nu boeken

Zilver

Betaal

EUR 50

Ontvang

EUR 70

Nu boeken