Zonnestudio

Scroll naar beneden

U ONTvangt altijd Persoonlijk advies voor uw behandeling.

Samen CREËREN wij een prachtig eindresultaat.

wij werken met verantwoorde producten.

Beleef een ware wellness-sensatie. Boek een losse zonnebank sessie of koop een VIP kaart en bespaar geld!  Zonnestudio La Beauté...

Beleef een ware wellness-sensatie. Boek een losse zonnebank sessie of koop een VIP kaart en bespaar geld! 

Zonnestudio La Beauté

Stap binnen bij La Beauté en beleef een ware wellness-sensatie. Boek een losse zonnebank sessie of koop een VIP kaart en bespaar geld! scroll daarvoor naar beneden.

Losse zonnebank sessie's

Boek een losse zonnebank sessie of koop een VIP kaart en bespaar geld! scroll daarvoor naar beneden.

Light 600 S

7
50
  • 20 min

Turbobank 1600 Prestige

13
  • 20 min

Zonnebank VIPcard

Ontspannen en bijkleuren op hetzelfde moment. Met een VIPcard geldt er geen extra korting (bijvoorbeeld 20% of samen zon korting).

Brons

5 euro gratis!
30
  • 25 betalen
  • Handig voor de kleine portemonee maar toch graag geld willen besparen.

Goud

50 euro gratis!
150
ontvangen
  • 100 betalen
  • Met deze optie bespaar je het meeste geld van alle opties
  • Meest gekozen
Popular

Zilver

20 euro gratis!
70
  • 50 betalen
  • geschikt voor de gemiddelde zonnebank gebruiker

Zonnestudio Groningen

Ervaar een korte zonovergoten vakantie binnen de muren van onze professionele zonnestudio. Het hele jaar door! ’s Winters om een gezonde kleur te krijgen of behouden, een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of een opkikker in donkere tijden. Ook ’s zomers zijn er goede redenen om onze zonnestudie te bezoeken. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon. Hierdoor is de kans op verbranding kleiner. 

Naast een mooie bruine kleur heeft zonlicht of een bezoek aan de zonnebank ook een positief effect op uw gezondheid. Het UV-B aandeel van de natuurlijke en ook van de kunstmatige zon is noodzakelijk om voldoende hoeveelheid vitamine D te produceren voor de stofwisseling van uw lichaam. Vooral vitamine D3 is hierin belangrijk omdat dit veel positieve werkingen heeft.


Samen met Ergoline is onze zonnestudio volgens de modernste eisen ingericht. De 600 S en de Ergoline 1600 Prestige bevat naast UV lampen ook Beauty Light Led wat van ontspannen zonnesessie een echte welles ervaring maakt.

De unie combinatie van de verschillende lampen maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Beauty light LED brengt energie in de huid tijdens het zonnen, dit voorkomt eventuele huidveroudering. en stimuleert tevens de aanmaak van collageen in het lichaam.


Er zijn drie verschillende zon programma’s mogelijk die de gebruiker kan selecteren om het gewenste bruiningsresultaat te behalen. Hierdoor is de zonnebank voor iedereen van beginner tot gevorderde zonner geschikt. 

De complete wellness faciliteiten, waaronder het bijzonder gemakkelijk te gebruiken sound-dock systeem door middel van Bluetooth verbinding bied luxe op hoogste niveau. 


Onze zonnebanken zijn door onze klanten als super ervaren. 


Het is belangrijk dat u de huid goed verzorgt en hydrateert voordat u onder de zonnebank gaat. Wij bieden onder andere het merk Devoted Creations (DC) aan. 

Veel gestelde vragen over de zonnebank

Om een snellere en diepere bruining te realiseren, uw kleur langer te behouden en om uw huid te beschermen tegen huidveroudering is het gebruik van zonnecosmetica essentieel. Bij La Beauté werken wij uitsluitend met producten van Devoted Creations. Devoted Creations kenmerkt zich door een basis van aloë vera in haar producten. Aloë vera is huidherstellend, verzorgend en hydraterend. Naast deze prachtige basis bevatten de producten hoogwaardige bruiningsversnellers, bronzers en huidverbeterende ingrediënten. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers en ontdek welk product het beste bij uw huidtype en wensen past!

Alle producten van Devoted Creations bevatten bruiningsversnellers. Een bruiningsversneller stimuleert uw pigmentatieproces waardoor uw bruiningsproces al na 3 tot 4 minuten start. Zonder een bruiningsversneller start het bruiningsproces pas na 8 minuten. Met een bruiningsversneller wordt u niet alleen sneller en dieper bruin maar blijft uw kleur ook 5 tot 7 dagen langer behouden

Wanneer u onder de zonnebank gaat is de dosis UV straling aangepast aan uw huidtype. Dit doen wij door de lengte van de zonnebank sessie te doseren.

Bij ons staat naast een goed product en uitstekende service ook veiligheid hoog in het vaandel. Voordat u voor de eerste keer gebruik kunt maken van onze zonnebanken, dient uw huidtype te worden vastgesteld door middel van een huidtype analyse. Afhankelijk van het huidtype reageert ieder mens verschillend op zonnestraling. Om onveilig gebruik van de zonnebanken te voorkomen, bepalen we aan de hand van uw huid welke zonnebank, welke frequentie en hoe lang uw sessies dienen te zijn.

Wanneer u jonger bent dan 18 jaar, mag u nog geen gebruik maken van onze zonnebanken. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is wanneer ze niet te veel zonlicht krijgen. Tot het achttiende levensjaar is de huid nog in ontwikkeling waardoor huidschade door eventuele verbranding het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd.

Liever niet. Als u make-up gebruikt, zijn hierdoor de poriën in uw gezicht gesloten. Het Uv-licht van een zonnebank opent deze gesloten poriën weer, waardoor de huid niet alleen het licht zelf opneemt, maar ook allergie veroorzakende bestanddelen van de make-up.

Er bestaan veel misverstanden over zonnen tijdens de zwangerschap. De nodige fabels doen hierover de ronde. Maar hoe zit het nu echt? In deze informatie leest u dat u zich geen onnodige zorgen hoeft te maken over de foetus, maar wel rekening moet houden met de kans op een zwangerschapsmasker.

Ultraviolette stralen, waar zonlicht voor een deel uit bestaat, kaatsen niet op de huid af, maar dringen een beetje de opperhuid in. In die opperhuid doen ze hun werk. Wat ze precies doen en op welke diepte, hangt af van de golflengte van de straling. De indringdiepte van de ultraviolette straling is echter zo gering dat de foetus geen enkel risico loopt hiermee in aanraking te komen. Wat wel minder ontspannend kan zijn voor de moeder is dat na 28 weken de foetus zijn oogen open heeft. Daardoor verneemt hij de licht van de zonnebank en kan heel beweeglijk zijn wat maakt dat de zonne sessie minder ontspannend ervaren wordt.

Toch moet je wel degelijk extra voorzichtig zijn, maar dan om een heel andere reden. Als vrouwen zwanger zijn dan is de hormoonhuishouding sterk veranderd en dat leidt in het algemeen tot versterking van de huidpigmentatie. Bij sommige vrouwen kunnen zich onregelmatige pigmentvlekken in het gezicht ontwikkelen. Dit noemt men zwangerschapsmasker (in het Latijn: melasma of cloasma).

Dit zwangerschapsmasker kan heel ontsierend zijn en het vervelende is, dat die pigmentvlekken bij sommige vrouwen heel lang (zelfs tot enkele jaren na de bevalling) nog aanwezig kunnen zijn. Bij 70% van de vrouwen verdwijnt het zwangerschapsmasker volledig binnen een jaar na de bevalling. Al betreft dit dus geen bedreiging voor de gezondheid, het is wel belangrijk om tijdens de zwangerschap heel voorzichtig met de zon om te gaan. Tenslotte wilt u niet het risico lopen om gedurende lange tijd met ontsierende vlekken in uw gezicht te moeten rondlopen.
Daarom adviseren wij altijd om een handoekje over uw gezicht te leggen.

Ultraviolette stralen, waar zonlicht voor een deel uit bestaat, kaatsen niet op de huid af, maar dringen een beetje de opperhuid in. In die opperhuid doen ze hun werk. Wat ze precies doen en op welke diepte, hangt af van de golflengte van de straling. De indringdiepte van de ultraviolette straling is echter zo gering dat de foetus geen enkel risico loopt hiermee in aanraking te komen.

Toch moet je wel degelijk extra voorzichtig zijn, maar dan om een heel andere reden. Als vrouwen zwanger zijn dan is de hormoonhuishouding sterk veranderd en dat leidt in het algemeen tot versterking van de huidpigmentatie. Bij sommige vrouwen kunnen zich onregelmatige pigmentvlekken in het gezicht ontwikkelen. Dit noemt men zwangerschapsmasker (in het Latijn: melasma of cloasma).

Dit zwangerschapsmasker kan heel ontsierend zijn en het vervelende is, dat die pigmentvlekken bij sommige vrouwen heel lang (zelfs tot enkele jaren na de bevalling) nog aanwezig kunnen zijn. Bij 70% van de vrouwen verdwijnt het zwangerschapsmasker volledig binnen een jaar na de bevalling. Al betreft dit dus geen bedreiging voor de gezondheid, het is wel belangrijk om tijdens de zwangerschap heel voorzichtig met de zon om te gaan. Tenslotte wilt u niet het risico lopen om gedurende lange tijd met ontsierende vlekken in uw gezicht te moeten rondlopen.

We hebben vitamine D nodig om gezond te blijven. Het zorgt voor sterke botten, tanden én het is belangrijk voor je weerstand. Zonlicht is de belangrijkste bron van deze vitamine. Je lichaam maakt het zelf aan als je in contact komt met zonnestralen.
Het gebruik van de zonnebank bereidt uw huid voor op de natuurlijke zonnestralen buiten.
UV-licht verhoogt het serotoninegehalte, het lichaamseigen gelukshormoon.
UV licht is een veelgebruikte methode om huidaandoeningen zoals psoriasis, verschillende allergieën en acne te behandelen.
UV licht stimuleert de aanmaak van solitrol. Solitrol is een belangrijk hormoon dat een positieve invloed heeft op het immuunsysteem.
Vermindert hartklachten: een tekort aan vitamine D wordt gelinkt aan een hoger risico op hart- en vaatziekten.

Van sommige medicijnen is bekend dat ze de gevoeligheid van de huid verhogen. Dit is vaak het geval bij antibiotica, sulfonamiden, psychofarmaca, kalmerende middelen en diuretica. Ook bruiningsmiddelen die psorale of cumarine bevatten zorgen ervoor dat de huid gevoeliger wordt. Raadpleeg te allen tijde uw arts wanneer u twijfelt!

Schoonheid start binnen de muren van uw schoonheidssalon. Bekijk ons aanbod, kom langs of boek een afspraak.
Reserveren
klanten over La beauté